Reseña: acondicionador de bambú inyectarlo en acondicionador de almendra inyectarlo [Dutch]

Een tijd geleden heb ik een review geschreven over de inyectarlo Argan Conditioner. Los acondicionadores inyectaron zijn geschikt para Curly Girl methode, veganistisch en budget-vriendelijk. Toen ik laatst bij de Kruidvat was zag ik dat er desnudo ook een bamboe- en amandelvariant bestaan. Daarnaast waren ze 1 + 1 gratis, duos toen kon ik ze natuurlijk niet latens liggen. Ik heb beide conditioners uitgeprobeerd, en in deze post zal ik ze beide review.

Acondicionador de bambú inyectarlo

De ingredientes van de inyectarlo Bamboo Conditioner zijn bijna dezelfde los die van de Argan Conditioner, maar dan uiteraard met bamboe-extract in plaats van arganolie. Ook bevat deze conditioner Glycerine, terwijl de andere conditioners van inyectarlo dat niet bevatten.

Te recomendamosCurly-girls-metodo-blog-1 (6)Cómo seguir el método Curly Girl para cabello rizado
Ingredientes: Aqua (agua / agua), alcohol cetearílic, cloruro de cetrimoni, perfume (fragancia), benzoato de sodio, cloruro de estearalconi, ácido cítrico, glicerina, extracto de tallo de Bambusa arundinàcia (bambú), alcohol isopropílico *, alcohol estearílico

Ik weet niet of de conditioner echt naar bamboe ruikt, maar het is in ieder Gévalo een Frisse geur die doet denken aan Hout en plantan. De conditioner belooft "shine" en maakt die belofte waar. Al in de douche glanst mijn haar Mooi en voelt het heel glad, waardoor ik het makkelijk kan ontklitten. Ook los mijn haar Droog is, is er nog Flink wat shine. Mijn haar krult Mooi en heeft Weinig pluis.

Wel lijkt m'n haar de conditioner Yeltsin Minder goed op té nemen dan de Argan conditioner en blijft het lang nato. Op een aantal plekken wordt mijn haar hard tijdens het droga en Moet ik het even "scrunchen", alsof het een hielo is. Misschien Komtar dicho omdat mijn haar het niet goed opneemt en conditioner een Laag om mijn haar vormt.

Mijn haar na het eerste gebruik van de inyectarlo Bamboo Conditioner (los leave-in in mijn haar helado).

De Tweede Keer dat ik de conditioner heb uitgeprobeerd, heb ik Yeltsin Minder conditioner gebruikt en desnudo nam m'n haar het wel goed op. Helaas heb ik hierdoor wel Yeltsin meer pluis, maar niet meer dan bij de meeste conditioners. Ik bien behoorlijk tevreden over de inyectarlo Bamboo Conditioner, maar zal nog wel meer Moët experimentado met de juiste hoeveelheid.

Te recomendamosCurly-girls-metodo-blog-1 (6)Cómo seguir el método Curly Girl para cabello rizado

Acondicionador inyectarlo Almond

Het eerste wat opvalt is dat deze conditioner een Stuk Dunn uit de Fles Komtar dan bij andere inyectarlo conditioners. Dicho blijkt té komen doordat de opening veel tiny is - geen idee of dat de bedoeling is, of dat het een foutje in mijn Fles is. De conditioner heeft in ieder Gévalo Gewoon dezelfde "vettige" substantie los de Argan en Bamboo conditioners, waardoor hij makkelijk in het haar aan té brengen is. De geur is erg notig en is daarmee niet mijn favoriete geur ooit, maar ik kan er goed mee leven, zeker omdat je de geur van inyectarlo conditioners niet de hele dag blijft ruiken in je haar.

Ingredientes: Aqua (agua / agua), alcohol cetearílic, cloruro de estearalconi, cloruro de cetrimoni, aceite de ciruela Amygdalus Dulcis (almendra dulce), perfume (aroma), alcohol estearílico, alcohol isopropílico *, benzoato de sodio, ácido cítrico

In tegenstelling todo de bamboe conditioner neemt mijn haar deze conditioner wel Snel op. Mijn haar is wel Yeltsin pluiziger en Minder gedefinieerd dan bij de bamboe conditioner, maar niet slechter dan bij de meeste andere conditioners. De Tweede Keer dat ik de conditioner probeerde heb ik Yeltsin meer gebruikt, wat mijn kruldefinitie duidelijk verbeterde.

Mijn haar na het eerste gebruik van de inyectarlo Almond Conditioner (los leave-in in mijn haar helado).

Al pone al is is de inyectarlo Almond Conditioner y primer conditioner die vergelijkbaar is met de Argan Conditioner. Ik zou hemos Echter niet zo Snel nog een Keer kopen, aangezien yk de geur tacto wat Minder Lekker vendrán. Dan hou ik het tacto maar bij de arganvariant.

Te recomendamosCurly-girls-metodo-blog-1 (6)Cómo seguir el método Curly Girl para cabello rizado

* El alcohol isopropílico es un uitdrogende alcohol, die niet geschikt is a je je heel strikt aan de Curly Girl methode houdt. Het gaat hier Echter om Minder and 0.1%, en zelf Merk ik er Nieto.

__ATA.cmd.push(function() {
__ATA.initVideoSlot('atatags-370373-5f962b82014cf', {
sectionId: '370373',
format: 'inread'
});
});

__ATA.cmd.push(function() {
__ATA.initDynamicSlot({
id: 'atatags-26942-5f962b820151a',
location: 120,
formFactor: '001',
label: {
text: 'Advertisements',
},
creative: {
reportAd: {
text: 'Report this ad',
},
privacySettings: {
text: 'Privacy settings',
}
}
});
});

Te recomendamosCurly-girls-metodo-blog-1 (6)Cómo seguir el método Curly Girl para cabello rizado

Subir