Reseña: Kruidvat Oil & Rescue Masker [Dutch]

In de afgelopen maanden heb ik het Kruidvat Oil & Rescue Masker een aantal Keer uitgeprobeerd op mijn golvende / krullende haar. Dicho Masker is no speciaal gemaakt voor krullend haar, maar is wel "Girl Curly" -vriendelijk: het bevat geen Silicon of uitdrogende alcohol. Daardoor is het Masker geschikt los je de Curly Girl methode gebruikt.

Het Masker werkt eigenlijk hetzelfde los een conditioner: je Moet het in je haar aanbrengen, 1 todo 2 minutan latens inwerken en dan uitspoelen. Wel is het Masker duidelijk een Stuk Dikker and een conditioner. Het is hierdoor makkelijk op het haar aan té brengen en té verdel. Mijn haar neemt het Masker Echter niet goed op, het blijft er Gewoon bovenop liggen. Wel zorgt dicho ervoor dat het Masker een goede "slip" heeft: ik kan heel makkelijk met mijn vingers mijn haar ontklitten. Het Masker ruikt Lekker; een Lichte zoete geur die niet té zwaar is. Het bevat arganolie, pruimenpitolie in provitamine B5.

Ingredientes: Aqua, alcohol cetearílic, glicerina, palmitato de isopropilo, glicole de propileno, aceite de Prunus Amygdalus Dulcis, cloruro de cetrimoni, pantenol, cuaternarias-87, aceite de núcleo de Argania Spinosa, perfume, ácido cítrico, citrato de sodio , limonzo, sodio

Omdat het Masker niet intrekt, Moet ik hemos uitspoelen en kan ik hemos niet los leave-in conditioner gebruiken, wat ik Normaal met mijn conditioner zou doen. Ik Denk Echter dat dicho Masker hiervoor sowieso té zwaar is. A ik mijn haar heb uitgespoeld, voelt het wel nog heel soepel en glad aan. Wat dat betreft doet het Masker duos echt wat het belooft. Ik kan nog Steed makkelijk met mijn vingers door mijn haar Kamm, wat ik niet kan los ik een normale conditioner heb uitgespoeld. A Laatste STAP doe ik altijd nog een andere conditioner in mijn haar los leave-in conditioner. Hoe goed mijn haar krult na het gebruik van het Kruidvat Oil & Rescue Masker is afhankelijk van welke conditioner yk gebruik.

Op bovenstaande foto heb ik na het uitspoelen van het Masker de Andrélon Zijdeglans & Zen conditioner gebruikt. Ik heb een aantal pijpenkrullen en relatief veel volume, maar ook een hoop pluis, wat ik niet heb los ik de Andrélon Zijdeglans & Zen conditioner op zichzelf gebruik. Die pluis heb ik Steed los ik het Masker gebruik, waar ik het ook mee combine. Het Masker bevat Glycerine, wat ondense bepaalde weersomstandigheden kan leiden todo pluis. Hoewel ik DAAR bij andere productos met Glycerine geen last van lijk té hebben, Staat het ingrediente in dicho Masker zo Hoog op de Lijst dat dicho goed de oorzaak zou kunnen zijn.

Op base van mijn ervaringen zou ik dicho Masker niet zo Snel nog een Keer kopen. Naast de pluis heb ik ook het idee dat het niet echt Yeltsin extra s voor mijn haar doet vergeleken met een gewone conditioner. Maar los je nog op Search bent naar een goedkoop Masker dat geschikt is voor de Curly Girl methode, kan het zeker geen kwaad om hemos eens uit té Prob. Niet elk haartype is gevoelig voor Glycerine, duos voor iemand anders zou het Zoma eens een heel goed Masker kunnen zijn.

Subir