Reseña: Kruidvat Salon Curl Definition Styling Mousse [Dutch]

[This post is in Dutch, but here is a quick heads-up that you can now follow my blog with Bloglovin!]

Nadado ik goede "Curly Girl" -acondicionador amigable había sido muy importante, pero no debería hacer ningún estilo de producto. Waar goedkope silicoonvrije conditioners nog wel goed te vendría zijn, is dat voor goedkope silicoon- en alcoholvrije stylingsproducten een Stuk lastiger - maar gelukkig bestaan ​​ze wel degelijk. En één daarvan is de Salon Curl Definition Styling Mousse van de Kruidvat, die ik in deze post ga review.

Volgens de verpakking heeft de mousse de volgende ingredientes: Aqua, Butane, Propane, VP / VA Copolymer, Polyquaternium-68, Panthenol, Niacinamide, Cocotrimonium Methosulfate, methylparaben, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Lexilan Deze ingredientes zijn volledig aprobado por CG: un "metosulfat" es gelukkig geen sulfas! Volgens naturalmente rizado is polyquaternium-68 in Combinatie met Panthenol zelfs een perfecto Combinatie voor Krull.

De mousse ruikt een beetje zoetig los je hemos op je Handen aanbrengt, maar het is geen geur dye hele dag blijft hangar. Ik heb de mousse op 4 verschillende manía uitgeprobeerd: met leave-in conditioner op kletsnat en handdoek-Droog haar, en zonder leave-in conditioner op kletsnat en handdoek-Droog haar.

Zonder leave-in conditioner was de mousse helaas geen success: mijn haar is pluizig en heeft niet veel definitie. Vooral onderaan heeft mijn haar maar Weinig krul en is het eerder golvend.

De linkerfoto is mijn haar met de krullenmousse en zonder leave-in conditioner. Ik heb de mousse aangebracht nadado ik mijn haar eerst 10 todo 15 minutan had "geoplop"A een microvezel tulband. De foto is bij lamplicht gemaakt, waardoor de pluis Yeltsin erger lijkt dan het is, maar het was behoorlijk pluizig en had geen goede clumps * of definitie.

Op de rechterfoto heb ik ook geen leave-in conditioner in, maar heb ik de mousse aangebracht op kletsnat haar Vlak na het Douches. Paso daarna heb ik mijn haar 10 todo 15 minutan geplopt. Hier heb ik wel een paar mooie Krull, maar het grootste gedeelte van mijn haar blijft pluizig.

Ik heb de mousse ook geprobeerd terwijl ik wel leave-in conditioner in mijn haar had, en fecha was een Grot Success.

Op de linkerfoto heb ik conditioner in mijn haar helado, mijn haar 10 todo 15 minutan geplopt, en daarna de mousse aangebracht. Het ziet er wel gedefinieerd uit, maar mijn clumps zijn Kleiner dan ik zelf zou Willen en onderkant van mijn haar is meer golvend dan krullend. Ook voelde mijn haar een beetje hard, en duurde het een Stuk langer voor mijn haar Droog was - waarschijnlijk omdat ik meer product in mijn haar heb Zitto dan Normaal.

Op de rechterfoto heb ik de mousse direct in de douche aangebracht, nadado ik conditioner in mijn haar had helado, en no daarna mijn haar 10 todo 15 minutan geplopt. Mijn haar heeft hier Grote clumps en meer volume, maar ook duidelijk meer pluis. Onderaan krult het Echter wel beter dan Wanne yk de mousse op handdoekdroog haar aanbreng, en mijn haar voelt niet hard.

Helaas werkt dicho producto voor mij duos niet heel goed. De mousse op zichzelf doet maar Weinig voor mijn haar, en ik Moet het echt gebruiken los een styler na een leave-in conditioner. Hoewel dat er niet heel slecht uitziet, heeft de mousse zowel op kletsnat los op handdoekdroog haar niet het effect wat ik zou Willen - ondanks dado de Combinatie van polyquaternium-68 en Panthenol zo goed zou zijn voor krullend haar.

Dicho betekent Echter natuurlijk niet dat de mousse helemaal niet werkt: het is alle niet het Soorts product dat werkt op mijn haar en voor mijn Wens. Ik heb Laag podréis 2C / 3A haar, En misschien is het voor een ander haartype een geweldige mousse. Ook los jeist wel houdt van smallere clumps kan het Waard zijn om uit té Prob. Voor de Prijs Hoef je het in ieder Gévalo niet té latens.

* Met een "clump" wordt een groepje haren bedoeld dat Samen een krul vormt. A mis gustos se dobló con Curly Girl methode, lees dan ook deze en deze post, of Kijk op NaturallyCurly.com.

__ATA.cmd.push(function() {
__ATA.initVideoSlot('atatags-370373-5f9641c13ef37', {
sectionId: '370373',
format: 'inread'
});
});

__ATA.cmd.push(function() {
__ATA.initDynamicSlot({
id: 'atatags-26942-5f9641c13ef75',
location: 120,
formFactor: '001',
label: {
text: 'Advertisements',
},
creative: {
reportAd: {
text: 'Report this ad',
},
privacySettings: {
text: 'Privacy settings',
}
}
});
});

Subir