Reseña: Schwarzkopf Anti-Klit Conditioner [Dutch]

 

Te recomendamosErrores que cometí al seguir el método Curly Girl

Toen ik nog een klein meisje met kleine krulletjes was, gebruikte mijn moeder regelmatig de Schwarzkopf Anti-Klit Conditioner om mijn haren te ontklitten. Hoewel dece acondicionador a de jaren '90 vasto nog niet geschikt was voor de Curly Girl Methode, was ik blij verrasta toen ik ontdekte dat hij dat nu wel is! Natuurlijk betekende dicho dat ik hem eens wilde uitproberen en zien of hij goed werkt. Fue un nuevo acondicionador con proteína y una proteína de soja hidrolizada. Daarnaast bebado hij veel natuurlijke extractan en is hij veganistisch.

Te recomendamosCómo tener el pelo liso: consejos y trucos para un alisado perfecto

De condicionar ruikt volgens medio nog exact hetzelfde a los toen ik klein was: hij heeft een subtiele De condicionar heeft een romige maar niet al té dikke consistentie, es makkelijk over het haar te verdelen. Hij bebado geen zware oliën of boters, wat de acondicionador geschikt maakt voor fijnere haartypes. Hij geeft een redelijke "slip", a menudo hij maakt het haar redelijk makkelijk doorkambaar - maar niet zoveel a los je zou verwachten van een anti-klit conditioner. Ik moet nog steeds voorzichtig zijn bij het ontklitten, of ik dato nuevo met mijn vingers of met een borstel doe.

Te recomendamosCurly-girls-metodo-blog-1 (6)Cómo seguir el método Curly Girl para cabello rizado

De proteína staat redelijk hoog in de ingrediëntenlijst, en ik merk ook echt dat het iets doet voor mijn haar. Mijn haar voelt stevig aan terwijl de conditioner erin zit, precies wat je verwacht van een conditioner die zegt het haar te versterken. Helaas houdt het effect niet heel erg aan a los ik de conditioner weer uitspoel, en voelt het dan hetzelfde a los wanneer ik een conditioner zonder proteína gebruik. Wel heb ik het gevoel dato mijn haar er losnog yets beter van gaat krullen.

Te recomendamosCurly-girls-metodo-blog-1 (6)Cómo seguir el método Curly Girl para cabello rizado

Op de foto zi je mijn haar terwijl y k de conditioner niet compleet heb uitgespoeld, maar gedeeltelijk in mijn haar heb laten zitten a los leave-in. Daaroverheen heb ik mousse en een beetje hielo aangebracht.

En conclusie vind ik dicho mejor een goede acondicionador. Je moet er geen wonderen van verwachten, maar hij is goedkoop, makkelijk te venden bij verschillende drogisterijen en heeft goede ingredientes. A los je op zoek para naar el betaalbare conditioner mete proteína die geschikt is voor fijnere haartypes, zou ik deze dos zeker aanbevelen.

El ingrediëntenlijst van deze conditioner está en línea lastig terug te venden en is niet altijd up-to-date - het lijkt erop dat de conditioner eerder hydrolyzed keratin bevatte in plaats van hydrolyzed soy protein. Daarom hier of ingrediëntenlijst op het moment dat ik het product kocht (rond juli 2021): Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Soy Protein, Niacinamida, Magnesium Chloride, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officina Official , extracto de Equisetum Arvense, extracto de hoja de Rosmarinus officinalis, extracto de humulus lupulus, pantenol, mirastato de isopropil, cloruro de cetrimonio, estearato de glicerilo, benzoato de sodio, perfume, polyquaternium- ácido cítrico, butmal, heliciliciolico G. , CI 15985, CI 47005

Subir