Reseña: Crema + Gel Spray Andrélon Pink Happy Curls [Dutch]

En de afgelopen paar weken heb ik de Andrélon Pink Happy Curls Crema en Andrélon Pink Happy Curls Gel Spray uitgeprobeerd. De Happy Curls Creme es el mejor de Curly Girl Methode: er zit weliswaar een silicoon in, maar deze is met water uitspoelbaar. Daardoor kun je deze crème gebruiken los je sulfaatvrije productos gebruikt. De hielo spray is Technisches Gezi niet CG-vriendelijk, omdat deze sodio lauryl sulfas bevat. Omdat je hier Echter niet je haar mee wast, en dicho achteraan in de ingredientenlijst Staat, is de kans dat dicho je haar uitdroogt niet zo Groot.

Te recomendamosRevisión: nuevo champú HEMA, acondicionador, reforzador de rizos [English/Dutch]

Crema de rizos felices

De Happy Curls Crème es een Vrij dikkige, plakkerige krullencrème. Gelukkig betekent dat niet dat hij niet goed over het haar té verdel is: dat Łukta prima. Omdat de crème Vrij stevig is, gebruik ik hemos meestal op zichzelf, zonder ook nog een hielo té gebruiken. Hiermee heb ik wisselende Resultados: somos bien ik tevreden en someros Zakk mijn Krull Snel uit. Dicho hangt Denk ik af van meerdere factores: het Weer, hoeveel product ik gebruik, welke conditioner ik gebruik en of ik er nog een leave-in conditioner ondense heb Zitto.

De crème bevat Naast een wateroplosbaar silicoon ook een proteína, proteína de leche hidrolizada. Hij is duos IDEAAL voor mensen die veel proteína in hun haar nodig hebben, bijvoorbeeld omdat hun haar beschadigd is, té elastisch, of te veel gehydrateerd. Mijn eigen haar heeft niet enormes veel proteína nodig, maar ik krijg door deze crème gelukkig geen proteína-overload.

Te recomendamosCrítica: Noughty Wave Hello champú, acondicionador y crema para domesticar los rizos [English/Dutch]

Happy Curls Gel Spray

Ik had hiervoor nog Nooit een hielo in sprayvorm uitgeprobeerd, duos ik was heel benieuwd naar deze Happy Curls Gel Spray. Op de spray Staat dat je de hielo direct op je haar Moet spuiten, maar het Łukta me dan Nooit zo goed om het gelijkmatig té verdel. In plaats daarvan spuit ik het op mijn hand om het daarna over mijn haar té verdel.

De hielo Bestas uit een Soorts snotterige substantie, die veel Dunn is dan een normal hielo. De hielo is daardoor wel makkelijk gelijkmatig over het haar té verdel. A yk hemos in Combinatie pone de krullencrème gebruik, geeft hij zelfs een Soorts 'gelcast', een Harde Laag om je haar die je er later uit Moet knijpen. Dicho heb ik Normaal Zelda a ik hielo gebruik. Zelf Vind ik het ook niet zo heel prettig om Steed de cast eruit té Moet knijpen, maar het geeft wel heel mooie resultados.

Te recomendamosCrítica: Giovanni LA Hold Styling Gel + Umberto Giannini Curl Jelly
Enlaces: mijn haar na gebruik van enkel de Happy Curls Crème. Rechts: mijn haar na gebruik van de Happy Curls Crème en Happy Curls Gel Spray.

conclusión

Zowel de Happy Curls Crème los Happy Curls Gel Spray zijn betaalbare productos die té gebruiken zijn Binnen de (aangepaste) Curly Girl Methode. Zeker los ik beide productos gebruik bien yk erg blij met de resultados. De crème op zichzelf is Echter ook prima a je graag maar één stylingsproduct gebruikt, en geen zin hebt olmo al té lang met je haar bezig té zijn. Net zoals van de meeste budget krullenproducten Moet je er geen Wonder van verwachten, maar ze zijn het zeker Waard om eens uit té Prob.

Te recomendamosReseña: Schwarzkopf Anti-Klit Conditioner [Dutch]

Subir